A Kecske éve - Phoenix Asztro™
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
A Kecske éve

2015 - ben a kecske évében egy nyugodalmasabb év vár minden emberre.Különösen igaz ez a kecseke szülötteire. A kecske éve 2015-ben az előző évek /elsősorban a pénzügyi és gazdasági/ megpróbáltatásai után végre nyugalmat hozhat.Természetesen nem lesz egyszerű, sima az oda vezető út. Ebben az évben nyugvópontrajutnak a vitás kérdések és eredményes lezárásra kerülhetnek számos korábbielleállás a világban.
A kecske éve szines és tele lesz újitő ötletekkel, új stilussal a művészeti és kulturális életben.A kecske éve, a lehető legszebb reményű évek egyike, s emellett várható néhány kimagasló spertolói eredmény is.
A 2015-s kecske évében a kinai horoszkóp jövendölése alapján sok ember nézhet szembe, a korábban elfledni kivántegészségügyi problémáival - emellett sokan próbálnak majd egészségesebb életmódra váltani.Nagyon fontos, hogy több figyelmet forditsanak az egészségesebb táplálkozásra és a rendszeres testmozgásra.Számos olyan lehetőség adódik majd 2015-bena munkahelyen és a szerelemben egyaránt, amelyet csak észre kell venniés megragadni a kinálkozó lehetőségeket. Nem szabad idő elött feladni semmit és a kitartásnak meglesz a gyümölcse. A kecske éve minden jegy szülöttének nagyszerű lehetőségeket tartogat arra, hogy bizonyos tulajdonságokat fejlesszen 2015-ben, még más, kevésbé előnyös tulajdonságokat tulajdonságokat háttérbe szoritson.
A kecske éve 2015 február 19-től, 2016 február 7-ig tart.


Megosztás

Translation

Online
Látogatók 1
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 4196, Legújabb tagunk: ssoulsoule69
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact