Bivaly - Phoenix Asztro™
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
Bivaly
2bivaly.gif

2bivaly_sym.gif 
033.GIF


Általános jellemzõk


"Enyém a stabilizáló erõ, mely állandósítja az élet
ciklusát.
Én mozdulatlanul állok ellent a viszontagságok
próbájának.
eltökélten és megtámadhatatlanul.
Én törekszem szolgálni a becsületességet,
hogy viseljem az erény terheit.
Én kitartok a természet törvényei mellett,
Türelmesen tolva a sors kerekét,
Ily módon én fogom szõni a végzetemet."


A Bivaly meglehetõsen gyakorlatias, két lábbal áll a földön, s csak arra készít tervet, azt próbálj a megvalósítani, amit reálisnak elérhetõnek tart. Tevékeny, egész életében arra törekszik, hogy valami maradandót alkosson. Ritkán ragadtatja el magát, nem esik túlzásokba. Igen kitartó, ha valamit elhatároz, tûzön-vízen át megvalósítja. A Bivaly nyugodt, kiegyensúlyozott, és erre is törekszik. Családszeretõ, s partnerkapcsolatában - még tudat alatt is - a nyugodt, kiegyenlítõ társat keresi, olyat, aki általában mindenre igent mond. Társától megköveteli a hûséget, az odaadást. A Bivaly-férfi nagyvonalú társával, kényezteti, de nem tûri el tõle az ellentmondást. De még ezek a keménynek mutatkozó férfiak is igen sérülékenyek a szerelemben. Ráadásul féltékenyek is. A Bivaly-nõ kifelé a legjobb feleség és anya. De állandóan vágyakozik valami más után: például egy másik kapcsolat után. Az egyhangúság beteggé teszi, de változtatni nemigen mer, s elvágyódását nem mutatja ki kapcsolatában. A Bivaly-típus meglehetõsen merev, hagyománytisztelõ. Az újat gyanakodva fogadja, kezdetben elutasítja. Igen jó barátok, megbízhatóak, pontosak. Ugyanakkor gyakran önzõk, vaskalaposak, szemellenzõsök és kissé unalmasak. Mégis, aki kapcsolatba kerül velük, elsõsorban nem ezeket a tulajdonságait veszi észre; nyugalmuk, megbízhatóságuk rokonszenvet és szeretetet ébreszt.

A Bivaly típusai


 FÉM-BIVALY (0 (+) és 1 (-) végû évszámok)
A Fém hatása rugalmatlanná, keménnyé teszi. Véleményét az egész világra rá akarja erõltetni, s ez viharos összetûzésekhez vezet. Magánélete érzelmekben nem túl gazdag, inkább a siker elérésére összpontosít.

VÍZ-BIVALY (2 (+) és 3 (-) végû évszámok) Nyitottabb az újdonságok, a változások iránt, jobban megfogadja mások tanácsait. Rugalmasabban él a többi Bivalynál, jó kedvvel, nagy akaraterõvel dolgozik. Céljait legtöbbször eléri.

FA-BIVALY (4 (+) és 5 (-) végû évszámok)
Alkalmazkodóbbnak tartják a többieknél, könnyebben fogadja be a változásokat. Még a jól kijárt útról is képes letérni, ha a szükséges tervei megvalósításához. Magánéletét sokszor háttérbe szorítja hivatása miatt, pedig ez nem helyes.

TÛZ-BIVALY (6 (+) és 7 (-) végû évszámok)
A legerõsebb, leguralkodóbb Bivaly. Másokat lenéz, s könyörtelenül szórja ki köreidbõl, akit nem tart érdemesnek társaságára. Túlzottan is makacs, önfejû a természete, nehéz annak, aki vele él.

FÖLD-BIVALY (8 (+) és 9 (-) végû évszámok)
Lassúsága elválasztja a többi Bivalytól. Tervei - ha lehet - még aprólékosabban kidolgozottak. Legtöbbször - ha lassan is -, de siker koronázza munkáját. Magánéletében is biztonsága, nyugalomra vágyik, társától elvárja az õszinteséget.


 
Translation

Online
Látogatók 1
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 4196, Legújabb tagunk: ssoulsoule69
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact