Tigris - Phoenix Asztro™
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
Tigris
3tigris.gif

3tigris_sym.gif 
033.GIF


Általános jellemzõk


"Én vagyok a gyönyörûséges ellentmondás,
Az egész világ az én színpadom.
Ay új nyomokat lángba borítom.
Keresem az elérhetetlent, és kipróbálom a ki nem
próbáltat.
Én táncolok az élet muzsikájára vidám fesztelenséggel.
Gyere velem a dõzsölõ utazásaimra,
Nézd a színek milliárdját, a lángok lobbanását.
Valamennyi üdvözöl engem, az összehasonlíthatatlan
elõadót, a színészt."

A Tigrisnek szerencséje van az életben. Uralkodásra, szerelemre és pénzköltésre termett. Forradalmár, ugyanakkor született uralkodó. Szereti a veszélyt, a kockázatot, alaposan megharcol sikeréért. A nehézségek nem ijesztik el, sõt élvezi, hiszen veszély, harc nélkül az élet számára nem igazán vonzó. Ez vonatkozik szerelmi életére, munkahelyén kiharcolt pozíciójára egyaránt. A Tigris nem törik össze a sorscsapásoktól, sõt, olykor szüksége van a szenvedésekre, megpróbáltatásra, hogy valóban megérjen. A kompromisszumok számára érthetetlenek, s nem szereti a féligazságokat, félmegoldásokat sem. Nem keresi a biztonságot, s ha nem megfelelõ partnert választ, viselkedésével kétségbeesésbe kergetheti. Nem gyûjtöget, nem tervezget elõre, a jelenben él, nagyvonalúan megvesz mindent partnerének, amivel örömet szerezhet. Bízik annyira erejében, hogy a jövõben, ha ennek eljön az ideje, ismét bizonyíthat, ismét vállalkozhat - és ismét gyõzhet. Nem egykönnyen hajtják fejüket a házasság igájába, késõn választanak házastársat, s ezt is csak kényelembõl teszik. A Tigrisek nehezen maradnak meg egy foglalkozásnál. Szeretik magukat több területen is kipróbálni. Ugyanakkor a Tigris vakmerõsége és vezetõi szerepre törekvése mögött igen sok érzékenység és hiúság húzódik meg. Szereti, ha csodálják. Sokan nagyképûnek, beképzeltnek tartják, nehezen viselik el a Tigris természetét, de õ ezzel nem sokat törõdik. A legtöbb Tigris jómódú, és életét életmûvészként éli. Talán az életben több nehézséget kell leküzdenie, mint másoknak, de ez láthatóan nem zavarja. Optimizmusát, vakmerõségét egy életen át megõrzi, s társának kell megértõn viselkedni, kalandjait elnézni, ha vele akar maradni hosszú távon. Mégis megéri, mert a Tigrisre minden tekintetben számítani lehet, ereje, tehetsége egy életen át biztosítja családja biztonságát.

A Tigris típusai


FÉM - TIGRIS (0 (+) és 1 (-) végû évszámok)
Sokat követel másoktól és magától is. A középút nem létezik számára, a végletek embere. Soha semmivel nem elégszik meg, öntudatosan harcol a maga elé tûzött célokért. Önállósága bármilyen körülmények között megõrzi.

VÍZ - TIGRIS (2 (+) és 3 (-) végû évszámok)
Igaz, hogy érdekeltségei szerteágazóak, könnyen fogad be új gondolatokat, állandóan keresi a lehetõségeket, mégis nyugodtabb a többi Tigrisnél. Indulatait képes megfékezni, ha úgy látja jónak, döntéseit náluk jobban megfontolja.

FA - TIGRIS (4 (+) és 5 (-) végû évszámok)
Türelmesebb Tigris a többieknél, nagyszerûen tud másokkal együtt dolgozni. Irányítja társai munkáját, a szervezésben utolérhetetlennek tartják. De a büszkeség benne is él, amely tanácsokat nem fogad el, s még kevésbé utasításokat.

TÛZ - TIGRIS (6 (+) és 7 (-) végû évszámok)
Nem hagy magának lélegzetvételnyi idõt sem. Mindig rohan, keresi az új kalandokat. Kitûnõ vezetõ válhat belõle, hiszen önbizalma, egyénisége a hatalmába kerít bárkit. Bátorsága, akaratereje elvezeti a sikerhez.

FÖLD - TIGRIS (0 (+) és 1 (-) végû évszámok)
Kevésbé élvezi a kockázatos vállalkozásokat, jobban átgondolja tetteit. Szereti, ha világos képet festhet a helyzetrõl, hogy biztos legyen döntéseiben. Sokszor elõbújik belõle, hogy a Tigris jegyhez tartozik, hiszen elégedetlen, indulatos és türelmetlen.


 
Translation

Online
Látogatók 3
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 4196, Legújabb tagunk: ssoulsoule69
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact