Macska/Nyúl - Phoenix Asztro™
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
Macska/Nyúl
4nyul.gif

4nyul_sym.gif 
033.GIF


Általános jellemzõk


"Én összhangban vagyok a világ pulzusával.
Nyugalmamban és magányosságomban hallom az élet
melódiáit.
Én úszom a közhelyek, az eltérõ vélemények és
a pusztulás fölött.
Én kényelembe fojtom képességeimet,
Színezem a világomat finom pasztell színárnyalatokkal.
Összefogom a harmóniát és a belsõ békét."

A Nyúlban nincs semmi forradalmi, viharos, szenvedélyes. Megbízható, jóindulatú, bár olykor kissé fondorlatos. Sok a barátja, de számára a család a legfontosabb. A Nyú1 szeret védeni, anyáskodni, ápolni, gondoskodni. Olykor kicsit körülményes, nehezen dönt, fõleg fontos kérdésekben ingatag, bár megpróbálja erõsnek mutatni magát. Meglehetõsen konzervatív. Nem siet el semmit, életében legfontosabb a biztonság. Ha változtatnia kell valamit vagy valamin, szenved tõle. Igen érzékeny típus, meglehetõsen gyanakvó is, hajlamos mindent félreérteni, könnyen megsértõdik. Hangulatember, olykor igen vidám, de gyorsan le tud törni, látszólag ok nélkül. A Nyúl-nõ szeret flörtölni, de elsõsorban a biztonságra törekszik. Ez jellemzi a szerelmi életét, ez jellemzõ az üzleti kapcsolataira is. Igen megbízható, jó társ. Egészségük jó, vigyáznak magukra, nem esnek túlzásokba evés, ivás tekintetében. Általában kitûnõ mûvészi adottságokkal rendelkeznek. Sok közöttük az író, költõ, drámaíró. S még egy jó tulajdonsága van a Nyúlnak: ha óvatos természete és megfontoltsága ellenére bajba kerül, ügyesen ki tud mászni belõle.

A Nyúl típusai


FÉM - NYÚL (0 (+) és 1 (-) végû évszámok)
Erõsebb minden más Nyúlnál. A Fém hatás önbizalmat ad neki, ismeri képességeit. Sikerei is gyorsabbak, mert nagyobb kezdeményezéssel, akarattal vág bele a dolgokba. A szerelemben nem mindig teljesülnek be álmai, bár romantikában, szenvedélyben sosincs hiány.

VÍZ - NYÚL (2 (+) és 3 (-) végû évszámok)
Fokozottan gyûltek benne össze a Nyúl tulajdonságai! Menekül minden elõl, ami túl nehéznek, vitásnak látszik. A veszekedésektõl retteg, a nyugalomért bármire képes lenne. Szeretik, hiszen nincs nála nagyszerûbb barát a világon.

FA - NYÚL (4 (+) és 5 (-) végû évszámok)
Elõtte is egyetlen cél lebeg az életben, a nyugalom. Ennek érdekében megértõ másokkal szemben. Sajnos nagyon gyakran kihasználják e jó tulajdonságait. Csoportos munkában lassan elõrejuthat, kiválóan alkalmazkodik a többiekhez.

TÛZ - NYÚL (6 (+) és 7 (-) végû évszámok)
A legnyitottabb Nyúl az összes közül, s talán még a vezetõ szerepében is helyt áll. De szüksége van valakire aki segít, akivel döntéseit megbeszélheti. Egyedül addig kételkedne, amíg idegei felmondanák a szolgálatot, s veszélybe sodorná magát.

FÖLD - NYÚL (8 (+) és 9 (-) végû évszámok)
Kiegyensúlyozottság, nyugalom árad belõle, érzelmei nem hatalmasodnak el rajta. Terveit komolyan és tudatosan valósítja meg, döntései hosszú megfontolások eredményei. Gyakran van szüksége a magányra, hogy nyugodtan gondolkozhasson, de az sem ritka, hogy párjától vár segítséget.


 10.0 - 1 vote 
Translation

Online
Látogatók 2
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 4196, Legújabb tagunk: ssoulsoule69
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact