Kigyó - Phoenix Asztro™
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
Kigyó
6kigyo.gif

6kigyo_sym.gif 
033.GIF


Általános jellemzõk


"Enyém a korszakok bölcsessége,
Én birtokolom az élet titkainak kulcsát.
Napjaimat termékeny talajba vetem,
Állhatatossággal és céllal nevelem õket.
Nézeteim szilárdak.
Nézésem nem változó, merev, kérlelhetetlen és mély.
Én elõrehaladok biztos és nem gyengülõ járásmóddal.
A föld méltóságomon aluli."

Szép és vonzó, sokat ad a külsõségekre. Nem sajnálják a pénzt a szép ruhákra, kozmetikumokra. Kissé kétszínû. Ha mégis barátságot köt valakivel, az egy életre szól. Intelligens, jó felfogású, gyakran döbbenti meg az embereket titkolt tudásával, jóslataival. Lelkében együtt él a jó és a rossz, társától függ, megtalálja-e a belsõ harmóniát. Ha a szerelemben elvesztik érdeklõdésüket társuk iránt, akkor sem engedik szabadon, büszkeségük nem engedi, hogy a másodhegedûs szerepét játsszák. A Kígyó-nõ tetõtõl talpig nõ. Olykor túlértékelik magukat, a munkába nem akarnak sokat befektetni. Kiváló szervezõkészségüknek köszönhetõen azonban mégis az ölükbe hullik a szerencse. A Kígyó-férfi, ha a fejébe veszi, hogy meghódít egy nõt, meg is szerzi. Azután úgy tartja, mint egy madarat az aranykalitkában, s féltékenységében elveszítheti önuralmát, olykor még tettlegességre is sor kerülhet.

A Kígyó típusai


FÉM - KÍGYÓ (0 (+) és 1 (-) végû évszámok)
Egyetlen célja a siker, s nagy önbizalommal követi nyomon. Természete túlzottan is uralkodni vágyó, néha már-már elviselhetetlenné válhat. De jólelkû és nagyszerû munkatárs is tud lenni.

VÍZ - KÍGYÓ (2 (+) és 3 (-) végû évszámok)
Aki közelébe jut, az a befolyása alá kerül, egyénisége elbûvöli õt. Érdeklõdik a titkos, misztikus dolgok iránt. Ugyanakkor az üzlethez is ért. A lényegre tör, elhagyva a felesleges részleteket. Álmait így is valóra válthatja. Természete nagyon bosszúálló, sokáig nem felejti a sérelmeket.

FA - KÍGYÓ (4 (+) és 5 (-) végû évszámok)
A Fa befolyása különlegessé teszi. Lelkesedik a mûvészetekért, az élet minden szépségét értékelni tudja. Sokszor túlságosan követelõdzõ, de üzleti érzékének köszönhetõen elkerüli a veszélyes helyzeteket.

TÛZ - KÍGYÓ (6 (+) és 7 (-) végû évszámok)
Csak magában bízik, mások véleménye hidegen hagyja. Minden erõvel a hatalom elérésére törekszik, s gyakran el is éri a sikert. Nehezen létesít tartós kapcsolatokat, féltékenysége, uralkodása meggátolja benne.

FÖLD - KÍGYÓ (8 (+) és 9 (-) végû évszámok)
Nyugodtabban él a többi Kígyónál, a Föld befolyása kiegyensúlyozottá teszi. Jó barátságokat köthet, érzelmeiben is komolyabb. Álmait valóra válthatja, vezetõ beosztásokat tölthet be az életben.


 10.0 - 1 vote 
Translation

Online
Látogatók 1
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 4196, Legújabb tagunk: ssoulsoule69
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact