Horoszkópok őszre - Phoenix Asztro™
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
Horoszkópok őszre
Kos


Munka: Úgy tűnhet olyan vonzó és hasznos munkahelyi lehetőség nyílik meg számodra, aminek nem lehet ellenállni. A csalódás azonban elkerülhetetlen lesz, egy téves ígéret vagy helytelen információ miatt.

Pénz: Jelentősebb összegeket fogsz költeni egy szerettedre, és saját igényeid kielégítésére is. A pénz hamar kifut majd a kezed közül és a következő bevételedig hiányát fogod érezni. Óvakodj a kölcsönadástól, mert kellemetlen szituációkat okozhat.

Szerelem: A személyes életedben eljött az ideje a változásnak, egy új szerelemre találsz vagy a jelenlegi kapcsolatodat hozod újra tűzbe. Mindig tartsd szem előtt, hogy a saját boldogságod fontosabb, mint a pénz, ezért ha válaszút elé kerülsz, hallgass a szívedre.

Otthon: Egy családi összejövetel van kilátásban az ősz folyamán, amely nagy örömöt és kikapcsolódást fog nyújtani. Egy férfi családtagod reményt ad valami újra és jóra. Gyermekáldás is valószínű a családodban.

Bika


Munka: Szakmai és szerelmi életed könnyen összekeveredhet, ha engedsz a munkahelyi flörtnek. Egy munka a véglegesítés fázisába kerül, de számos felmerülő gonddal kell számolnod.

Pénz: Anyagi téren az ősz jó hírekkel szolgál, hiszen bevétel emelkedésre számíthatsz. Az egyik családtagod is hasonló sikereket könyvelhet el. Egy luxus ajándékkal fogod meglepni magad, amelyre régóta vágytál.

Szerelem: A szerelmi életedben is sikerekre számíthatsz, köszönhetően ösztönszerű döntéseidnek. Most végre tiéd a boldogság, törekedj az érzelmeket és az értelmet egyensúlyban tartani.

Otthon: A családban egy gyerekkel (unoka, gyermek, kis testvér) szomorú pillanatokat fog hozni, ezért sok idődet el fogja venni a probléma megoldása.

Ikrek


Munka: Váratlan munkahelyi stressz éri azokat, akik pénzzel dolgoznak vagy anyagi felelősségük van munkájukban. Az őszi periódusban felhalmozódnak a munkahelyi teendők, túlórákra is szükség lehet.

Pénz: Az ősz közepe egy kellemes utazást hoz magával, ami azonban pénzügyi ráfordítással fog járni. Vendégvárás is kilátásban van, ezért hozzá kell nyúlnod megtakarításaidhoz.

Szerelem: Szerelmi életed egy nyugalmasabb mederbe került, semmilyen nagy változásra nem számíthatsz az ősz folyamán. Az egyetlen negatívum, hogy párod egészsége megrendül, ezért nagyobb törődéssel leszel iránta.

Otthon: A férfiak ezen az őszön egy nagyobb otthoni munkába fognak bele, és számtalan nehézséggel fognak találkozni. A nők feszültek lesznek otthon is munkahelyi problémájuk miatt.

Rák


Munka: Váratlan állásajánlatra vagy váratlan munkahelyi információra számíthatsz az ősz folyamán, amely új üzleti lehetőségeket hoz. Összességében készülj fel egy, a szakmai életedben bekövetkezendő változásra.

Pénz: Bizonyos szolgáltatásokat kell megfizetned az ősz folyamán, mint közjegyző, ügyvéd vagy akár mesterember. Komoly beszélgetésre kerül sor a családban a pénzről, spórolás és gyűjtögetés címszó alatt.

Szerelem: Egy komoly konfliktus alakul ki pároddal a te, vagy az ő szülei miatt, aminek hatására szomorú pillanatok várnak rátok. Hosszútávon azonban ez jót tesz kapcsolatodnak és mélyebb szintre juttatja a köztetek lévő viszonyt.

Otthon: A családban valakit pénzügyi nehézségek érnek, ezért úgy érzed, segítened kell rajta.

Oroszlán


Munka: Reménytelien indul ősszel a munka vagy az iskola, az aggodalmaid szertefoszlanak, mert a változások jó irányba haladnak. Gyakorlati megoldásokkal fogod megalapozni a szakmai előremeneteledet.

Pénz: Az ősz elején kisebb pénzügyi válságon mész át, de hamarosan komoly problémáid megoldódnak és visszaáll anyagi biztonságod. Az ősz végén még jelentősebb pénzbevételre is számíthatsz.

Szerelem: Szerelmi életedre túlságosan hat a szakmai életed, ez pedig kapcsolaton belüli problémákhoz vezet. Próbálj kevesebb feszültséget és több odaadást éreztetni szerelmi életedben.

Otthon: Egy vendég látogatására számíthatsz, ezért otthonod kicsinosításával fokozottabban foglalkozol. Egy bosszantó családi konfliktus fog kellemetlen pillanatokat okozni.

Szűz


Munka: Kevés változást hoz az ősz szakmai életedbe, a problémák ebben az évszakban inkább barátaid és rokonaid házatáján jellemzőek. Ősz végén egy váratlan pozitív munkahelyi változásra számíthatsz.

Pénz: Kisebb pénzösszeget költesz egy utazásra, amit békés családi hangulatban fogsz eltöltetni. Egy plusz jövedelem üti markodat október hónapban.

Szerelem: A pároddal folytatott vita kapcsán csalódottnak fogod érezni magad. A probléma azonban megoldódik, és jobban fogjátok értékelni az együtt eltöltött időt.

Otthon: Az anyák és apák ezen az őszön félteni fogják lányaikat. A fiatalabbak életében egy gyermekkel kapcsolatos esemény fog bekövetkezni, valószínű a családban egy születés, vagy egy keresztelő.

Mérleg


Munka: A munkádban elveszted egy befolyásos személy támogatását, egy kollégád irányából pedig ellenségeskedésre számíthatsz. Az ősz a munkahelyváltásnak sem kedvez, ezért meg fogod próbálni a legjobbat kihozni a jelenlegi lehetőségeidből.

Pénz: A hölgyek hajlamosak lesznek a túlköltekezésre, és valószínű, hogy megtakarításaikhoz is nyúlniuk kell. A férfiak esetében is egy nagyobb kiadás könnyíti meg pénztárcájukat. Novemberben egy kellemes pénzügyi bevétel növekedés várható, amit az előző hónapok kitartó munkájának könyvelhetsz el.

Szerelem: Lesz okod aggodalomra kapcsolatodat illetően, mert valamilyen -féle távolság alakul ki köztetek, legyen az fizikai vagy érzelmi. A szerelem azonban felélénkül vagy egy teljesen új kezdődik.

Otthon: Az ősz a meglepetések időszaka, ajándékra és családi összejövetelre számíthatsz. A családod egy idősebb tagja váratlan bejelentést fog tenni.

Skorpió


Munka: Az ősz erős időszak számodra, nagyobb jövedelemre tehetsz szert, nőhet a fizetésed vagy egy speciális prémiumot/bónuszt fogsz kapni.

Pénz: A férfi Skorpiók jelentősebb bevételre számíthatnak. Az ősz olyan döntések elé állít, amelyek kapcsán újraértékeled pénzügyi helyzetedet és törekszel a téli szezonra is megteremteni az anyagi stabilitást.

Szerelem: Egy kellemetlen látogatásra számíthatsz otthonodban, amely hatással lehet családi életedre. Valószínű a csalás a családban, hazugságokkal találhatod szembe magad.

Otthon: Itt az idő a szerelemre. A sok remény és várakozás végre beért és megtalálod a lelki társadat, egy új vagy régi szerelemben. Adj időt szerelmetek kibontakozásának és meg fogsz lepődni.

Nyilas


Munka: Nagy szakmai előrelépésre nem tudsz számítani ebben a periódusban. Valamilyen technikai problémába ütközöl a munkahelyeden, valószínű egy eszköz vagy berendezés meghibásodása. Kellemetlen szituációba kerülhetsz egy lopási vagy csalási ügy kapcsán.

Pénz: Nincs lehetőséged növelni jövedelmedet az év ebben a szakában. Egy szerettedet érintő egészségi probléma váratlan kiadást hoz. Egy hasznosnak vélt dologra költesz, ami pénzkidobásnak fog bizonyulni.

Szerelem: Az otthoni problémák kihatnak szerelmi életedre. Egy kisebb vakáció azonban ki fog ragadni a hétköznapok monotonitásából és szép pillanatokat tartogat.

Otthon: Egy családtagod kellemes meglepetést okoz neked. Otthonodban meghibásodás okoz stressz helyzetet, amit Neked kell majd megoldanod. Kisebb egészségügyi problémák is okoznak majd gondot, de összeségében könnyedén fogod venni az akadályokat.

Bak


Munka: Néhány érdekes és értékes információ birtokába jutsz, ami új szakmai lehetőséget, képzést vagy üzletet hoz számodra. Változás áll be munkahelyeden egy befolyásos embernek köszönhetően.

Pénz: Nehéz időszak elé nézel, ami a pénzügyeket illeti, munkádból szerzett jövedelem nem elégíti ki a Te és családod igényeit. Lehetséges, hogy le kell mondanod egy szolgáltatást, hogy megtakarításhoz juss.

Szerelem: Párod tőled (el)vár bizonyos döntéshozatalt vagy intézkedést, ezért úgy érzed, nagy rajtad a nyomás. Ősszel többször érezheted úgy, hogy párod kevésbé aktív és lelkes mint Te, és ez kisebb árnyékot vet szerelmi életetekre.

Otthon: Mivel alapvetően „csak” pénzügyi problémákba ütközöl, ez fogja jellemezni családi életedet is. Ha kapcsolatban élsz, akkor házastársi viták is kialakulnak majd az anyagiak miatt.

Viöntő


Munka: Egy váratlan szituáció miatt kommunikációs vagy közlekedési problémáid akadnak. Nehéz lesz megtalálnod az azonnali megfelelő megoldást, ez pedig rövid ideig tartó szorongáshoz és stresszhez vezet majd.

Pénz: Pénzügyi szempontból az ősz sikeresnek ígérkezik számodra. Egy fiatal nő váratlan megbízást vagy pénzügyi nyereséget hoz.

Szerelem: Egy régi szerelem erős érzelmeket vált ki belőled. Felfeded az igazságot saját érzéseid kapcsán is, ez pedig megzavarja majd lelki békédet. Az ősz tehát nem új kapcsolatot hoz, hanem visszaröpít a múltba, hogy rávilágítson a jelenlegi életedre.

Otthon: A harmónia és a jó hangulat nagyon fontos számodra, és ezért meg is teszel mindent. Egy különleges alkalom vagy ünnep kapcsán szeretteidet vendégül láthatod.

Halak


Munka: A fiatalok számára szakmai sikert hoz az ősz, a 35 éven felülieknek pedig munkahelyi elismerésben lesz részük. Egy kollégád családi ünnepre készül, amire Te is hivatalos leszel.

Pénz: A pénzt illetően légy óvatos idén. Az ősz nem alkalmas kölcsönök felvételére vagy adására. Egy kedvesnek tűnő befolyásos ember könnyen csőbe húzhat.

Szerelem: Szereted ha párodtól folyton megerősítést kapsz, szeretsz szeretve lenni, jól esik a tőle jövő figyelem, ezért ha megkapod tőle, te is hajlandó vagy adni. Ha még nem találtál rá az igazira, az ősz jó lehetőség a társkeresésre.

Otthon: Egy szeretett ember egészsége miatt aggódsz, ez pedig rávilágít arra, hogy egy egészségesebb életmódot kell elkezdened.


forrás: bien.hu

Translation

Online
Látogatók 4
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 4196, Legújabb tagunk: ssoulsoule69
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact