Ló - Phoenix Asztro™
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
7lo.gif

7lo_sym.gif 
033.GIF

Általános jellemzõk


"Én vagyok az ész, elme, értelem, szellem
kaleidoszkója.
Én adok fényt, színt és örök mozgást.
Én gondolom és látom, hogy engem elektromos
változékonyság mozgat.
Csak a változékonyságom állandó.
Megfosztanak bilincseimtõl az evilági javak.
Akadálytalanul rohanok szûz ösvényeken át.
Szellemem nincs legyõzve,
A lelkem õrõkké szabad."

A Lovak hiúak, szeretnek feltûnést kelteni. Ha belépnek valahova, rögtön magukra vonják a figyelmet, és a többiek mellékszereplõkké válnak. Hajlamosak fejjel menni a falnak. Ilyenkor nem segít a jó tanács. A Ló mindig azt teszi, amit jónak lát. Spontán elhatározásaikkal kétségbe ejtik partnerüket. Olykor nagyképûek, de ez közkedveltségüket nem csökkenti. Gyakran megrészegülnek saját hatalmuktól, sikerüktõl. Talpraesettek, kifelé nagy öntudatot mutatnak és határozottak, befelé nagyon is tisztában vannak gyengéikkel, és ez bizonytalanná teheti õket. Mindig szükségük van a biztos otthonra, a szeretõ partnerre. Szenvedélyes szeretõk. A szerelem fontos szerepet játszik az életükben. Szerelembõl a legnagyobb ostobaságokra is képesek. De elhatározásuktól ekkor sem lehet eltéríteni õket. A Ló nem hû. Amilyen gyorsan fellángol a szerelme, olyan gyorsan le is lohad. Szereti a szabadságot és a függetlenséget. Ez már gyerekkorában is észrevehetõ. Nem kedvelik, ha le akarják kötni vagy be akarják zárni õket. Óriási, szinte kimeríthetetlen energiával rendelkeznek. Szívesen utaznak, légszívesebben társaságban. Nem érzik jól magukat egyedül. Nem szívesen maradnak meg egy helyen. Nyugtalanok, s türelmetlenségük miatt nem képesek egy tájat, egy országot igazán élvezni. A négy fal között, otthon ülni a legborzalmasabb gondolat a Ló számára. A Ló-nõk szívesebben vesznek, mint sütnek süteményt, hiszen a boltban olyan jókat lehet fecsegni! A Ló-nõ mindig követi a legújabb divatot. Általában karcsú és jó megjelenésû. Ért hozzá, hogy férfi nélkül is érvényesüljön. Már tizenéves korában is saját útját járja a Ló-lány. Szoros kapcsolatra ifjú éveiben nem törekszik. A Ló-nõknek nagyok az igényeik, nincs könnyû dolga annak a férfinak, aki elveszi õket feleségül. Folyton-folyvást a saját akaratukat akarják érvényre juttatni a szerelemben is. A válási arány közöttük igen magas. A Lovak szokatlan vidámsággal vannak megáldva, csodálatosan tudnak szórakoztatni. Ha még meg is dicsérik õket, csúcsteljesítményre képesek. Középkoruk felé a legvadabb Lovak is lecsitulnak, lendületük is alábbhagy. A nagy láng takarékon ég tovább. Lehiggadnak, kiegyensúlyozottabbak, elégedettebbek lesznek. Gyakran életmûvésszé válnak. Minden hatvanadik évben születik a "Tûzló". Azok a "Tûzlovak", akik ma élnek, 1906-ban vagy 1966-ban látták meg a napvilágot. A "Tûzlovak" nem átlagemberek. Nem köznapi módon élnek, sokra viszik, nagy mûvészek, politikusok lesznek, de akad olyan is, aki tönkreteszi önmagát és családját. Visszatérve a "normális" Lovakhoz: pénzügyekben szinte hatodik érzékkel rendelkeznek. Anyagi helyzetük miatt nem kell aggódni.

A Ló típusai


FÉM - LÓ (0 (+) és 1 (-) végû évszámok)
Benne gyûltek össze a Ló fõbb jellemvonásai. Élvezi befolyását, uralkodik a többiek felett. Mozgásigénye kimeríthetetlen, kalandozásainak se vége, se hossza. A felelõsséget nem tudja elviselni, saját függetlensége szerelmese.

VÍZ - LÓ (2 (+) és 3 (-) végû évszámok)
A legfogékonyabb Ló az újdonságok, a változások iránt. Vidám partnernek és jó társaságnak tartják, bár barátaival sokszor türelmetlenné és ingerlékennyé válhat. Lelkesen vág bele a dolgokba, de terveit sohasem tudja véghez vinni.

FA - LÓ (4 (+) és 5 (-) végû évszámok)
A Fa elem befolyása visszafogja szenvedélyes természetét. Hasznosan mûködik együtt másokkal, ha több benne a fegyelem és kevesebb az indulat. Saját érzelmeit is fékezni tudja, igazságosabb, rugalmasabb, mint a többi Ló.

TÛZ - LÓ (6 (+) és 7 (-) végû évszámok)
A kínaiak félnek tõle, veszélyes Ló hírében áll. Mély sebeket, csalódásokat okozhat meggondolatlanságával. Nem beszélve arról, hogy ha több önfegyelme volna, elkerülhetne sok kritikus helyzetet. Lelkesedése, kalandvágya egyre újabb és újabb érzelmek, tapasztalatok felé ûzi.

FÖLD - LÓ (8 (+) és 9 (-) végû évszámok)
A Föld elem nyugodtságot ad neki. Ennek köszönhetõen logikusabban gondolkodik társainál. Néha talán túlságosan is megfontolja döntéseit, ami pedig nem jellemzõ a Lovakra. Amibe belevág, azt véghez is viszi, amig siker nem koronázza tetteit.

 10.0 - 2 votes 
Translation

Online
Látogatók 3
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 4196, Legújabb tagunk: ssoulsoule69
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact