Kecske - Phoenix Asztro™
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
Kecske
8kecske.gif

8kecske_sym.gif 
033.GIF

Általános jellemzõk


"Én a természet különleges gyereke vagyok.
Én bírok és bizalommal vagyok jutalmazva.
A szerencse mosolyog az arcomon.
Minden virágzik szerelmem finomságában.
Igyekszem megtalálni a szépséget mindeneben,
amit látok.
Az arcom szép, tele bájjal."

A Kecske elragadóan kedves és bájos. Egyszerûen szeretni kell. Sokat vár az élettõl, de nem akar mindezért megdolgozni. Nem arra született, hogy saját magától megálljon a maga lábán, mindig kell valaki, aki ösztönzi, aki mögötte áll. Egyedül nem érzi jól magát, a másik gondoskodására, kedves vonzódására feltétlenül szüksége van. Hirtelen lelkesedik, de ez általában nem tart sokáig. Nagyon fontos, hogy anyagilag biztonságban éljen. Nagyobb erõfeszítésre is képes, hogy ezt elérje. Mindig magasabbra tör, de segítséggel. Jószívû, jóindulatú. Mások véleménye mindig fontos számára. Szokatlanul kreatív, mesés ötletei vannak, és senki sem ért hozzá jobban, mint a Kecske, hogy saját ötleteit másokkal megvalósíttassa. Élénk a képzelete, vonzódik a misztikához. Soha nem mond többet vagy beszél hangosabban, mint amennyire szükség van. Szerény viselkedése megtévesztõ, a Kecske nagyon igényes és sok-sok minden kell neki ahhoz, hogy elégedett legyen. Nem köt gyorsan barátságot, de akit méltónak talál rá, annak barátja marad egy életen át. Csodálatosan érzéki és hûséges tud lenni. De érzékenysége miatt sok idõre van szüksége, míg teljesen megbízik társában. Nem túl jó szervezõ, de azt a látszatot tudja kelteni, mintha hihetetlenül gyakorlatias lenne. A rutint gyûlöli, a pontosságot soha nem fogja elérni. Nem szívesen mond le semmirõl, viszont szokatlanul nagyvonalú tud lenni, ha az ajándék semmibe sem kerül neki. Csalhatatlan ösztöne van ahhoz, hogy pénzhez jusson. Döntéseiben borzasztóan hirtelen. Minden lehetséges a Kecskénél, csak azt az életet nem szereti, amely évekre rögzített szolgálati idõt ír elõ. A Kecske-nõk adják ki a legtöbb pénzt ha nem a saját pénzükrõl van szó. Ám a Kecske-nõ nem akarja kihasználni a férfiakat, de ha felfedez valamit, ami kielégíti a szép, az esztétikum iránti vágyát, nem tud ellenállni neki. Kissé megbízhatatlan és életvidám. Szívesen lakik a zöldben, messze a zajtól, bûztõl, egy tipikus parasztházban, kerttel és 1ehetõleg sok érkezõ, távozó emberrel. A nagy üzletektõl jobb, ha távolmarad, hacsak nincs hûséges, megbízható tanácsadója.

A Kecske típusai


FÉM - KECSKE (0 (+) és 1 (-) végû évszámok)
A Tûz- Kecskékre hasonlít a legjobban, de még több önbizalom szorult belé. Féltékenysége, a hatalomvágya elválasztja a többi Kecskétõl. Nincs annyi barát sem körülötte, de nem is szorul segítségükre. Célja a biztonságos élet megteremtése. Ezt legtöbbször el is éri, bár nyugalmát megzavarhatják elõre nem látható változások.

VÍZ - KECSKE (2 (+) és 3 (-) végû évszámok)
Barátokban sohasem lesz hiánya. Békés természete miatt minden társaságban kedvelik. Tudják róla, hogy befolyásolható, bizonytalan sok kérdésben, de szívesen segítenek neki. Szereti a változásokat, az egyhangú, állandó erõfeszítést kívánó munka nem a kedvence.

FA - KECSKE (4 (+) és 5 (-) végû évszámok))
Túlságosan is megbízik az emberekben, s emiatt gyakran bajba sodorja magát. Mások problémáival megértõ próbál lenni, segíteni akar. A benne rejlõ képességeket gyakran nem tudja kimutatni, mert bizonytalan, túlzottan aggodalmaskodó. De mivel szerencsés jegyben született, eléri a céljait.

TÛZ - KECSKE ((6 (+) és 7 (-) végû évszámok))
A Tûz elem befolyása több magabiztosságot ad neki. Nem zárkózik annyira magába, szembeszáll a nehézségekkel. Természete bátrabb és kezdeményezõbb a többi Kecskénél. A Kecske pesszimista felfogása azért megmaradt benne is. A kényelemre és a jólétre törekszik.

FÖLD - KECSKE
Munkáját nagyobb felelõsséggel végzi, mint Kecske-társai. Pontos terveket fogalmaz meg magának, s makacsul megy is utánuk. Az élet szépségeit sem tagadja meg magától. Családjáért bármire képes lenne, de önállóságát nem adja fel.


 10.0 - 2 votes 
Translation

Online
Látogatók 1
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 4196, Legújabb tagunk: ssoulsoule69
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact