Nyúl - Phoenix Asztro™
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
Nyúl


Egészség
2022 kissé döcögősen indulhat a munka szempontjából. Ha egy ideje dolgozol valamin, lassan haladhatsz a dolog befejezésével, Végül mégis siker koronázhatja törekvéseid. Sajnos a küzdelmeid során legfőképp magadra számíthatsz majd, ám ez sokat erősít téged. Szingliként néha felerősödhet benned egy társ hiánya, ám a sors sosem véletlenül hozza az életünkbe az új szerelmet akkor, amikor hozza: épp a megfelelő időpontban érkezhet el. Ha párban élsz, a sok munka könnyen a kapcsolatotok rovására mehet. Fontos tudatosságot vinnetek a mindennapokba, hogy ellensúlyozhassátok a negatív hatásokat. Ez jó eséllyel menni fog.

Szeretet
Komoly kihívások várnak rád, és tilos a megfutamodás! Nem dughatod a fejedet a homokba a változások elől. Minél később futsz neki terveid megvalósításának, annál nagyobb késedelembe esel. A Tigris évében általában igaz rád, hogy szereted a dolgokat halogatni, mindent kétszer alaposan átgondolni, de közben jusson eszedbe, hogy önmagában a gondolkodás és a téblábolás nem visz előrébb. Merj kockáztatni, merj kilépni a komfort-zónádból, és akkor meg fogod azokat a körülményeket találni, amelyek elvisznek az áhított célig. Gyakran érezheted azt, hogy csak úgy visz magával az ár… persze, ez igaz, ha hagyod, hogy vigyen! Ám, ha a sarkadra állsz, és megleped magad azzal, hogy a maximumra törekszel, és nem félsz többet tenni önmagadért, akkor nem érhet kudarc. Anyagiak terén fontos az alaposság, és a nagy kiadások elkerülése. Ha nem muszáj, akkor ne most fektess be bizonytalan üzletekbe. Szerelmi téren tiéd a pálya egész nyáron és ősszel. Ha van kapcsolatod, az tele lesz élettel. Ha nincs, oly gyorsan jön, hogy alig bírsz felocsúdni. Karrier fronton kudarc és kihívás egyaránt adódik. Mindig azt tartsd szem előtt, hogy ha lent vagy, onnan már csak felfelé mehetsz.

Pénz
2022 színe: fehér m. Szerencseszínek: citromsárga, narancssárga, zöld. Viselj: fém kiegészítőket. Jó hír: kellemetlen, leterhelő, a gazdasági válságot tovább fokozó események nem történnek. A gazdasági eredmények lassan, de biztosan javulnak, érdemes hosszú távú befektetésekben gondolkodni. Család: akik családban élnek, tapasztalni fogják, hogy a Tigris éve rendet tesz a családban, a családi kötelékek terén. Ez egyébként az év kiemelkedő feladata. Nagyon sok függő ügyet lehet rendezni. Aki dolgozik magán, a kapcsolatain, szorgos a karriere vagy a tanulmányai terén, annak megtérül a befektetése. Legszerencsésebb jegyek: Patkány, Kígyó, Ló, Majom, Disznó. Szerencseszámok: 7, 9, 12, 21, 34, 42.

Szerencse
A Tigris évének első felében hirtelen rádöbbensz, mennyire hiányzik a szerelem az életedből. Ez az elégedetlenség meglehetősen sok vitát okozhat a kapcsolatodban, de téged is, a párodat is ráébreszti a változtatás fontosságára. Családalapításra az esztendő első fele nem, a második viszont annál alkalmasabb! Ekkorra ismét egymásra találtok, és a kapcsolatot ismét a régi harmónia jellemzi, de már szenvedélyesebb kiadásban… Ha még keresed a párodat, idén rátalálhatsz a szerelemre: a Disznó vagy a Kecske jegyű partner mellett találsz boldogságra.

Karrier
2022-ben felébred benned a vágy, hogy a saját magad útját járd. A szokásosnál is ambiciózusabb leszel, nem akarsz elbújni a háttérben, nagyobb figyelemre, elismerésre vágysz. Erőfeszítéseidért megkapod a vágyott jutalmat, nagyobb felelősséggel járó pozícióra, több fizetésre számíthatsz. A sikerszéria egész nyáron és ősszel is folytatódik, csak az esztendő vége felé kell néhány akadállyal számolnod. Ekkor biztosan megtapasztalod a saját határaidat, és rájössz, mi az, amit érdemes elvállalnod, és mire mondj nemet. Összességében elégedetten zárod az évet.

Munka
A gyors és kiszámíthatatlan életritmus ellenére, amit 2022-ben tapasztalnak, képesek lesznek kiélvezni az élet apró örömeit is. Bármilyen helyzetben képesek meglátni a dolgok jó oldalát, optimistán szemlélik az életet, ami segít abban, hogy kiegyensúlyozottak, fókuszáltak maradjanak, anélkül, hogy elveszítenék az irányt és a ritmust. Az élethez való hozzáállásuk irigylésre méltó, és érdemes követnünk a példájukat. Ami a magánéletet illeti, a következő évben a Nyulak lehetnek a családi élet oszlopai, nem feltétlenül a cselekedeteik, inkább a hozzáállásuk révén. Ők lesznek azok, akik rendezik a konfliktusokat, gyengédséget és nyugalmat hoznak a párkapcsolatukba, emlékeztetnek a helyes irányra a nehéz pillanatokban, mosolyt csalnak szeretteik arcára, és mindig igyekeznek örömet okozni a családnak. Annak ellenére, hogy a 2022-es év várhatóan nem lesz könnyű, a Nyúl szülöttei képesek lesznek megbirkózni a stresszel és a változásokkal, és útközben minden jó dologból kiveszik a részüket.
 10.0 - 1 vote 
Translation

Online
Látogatók 5
Tagok: 1, Fairytale
Ezen a lapon: 2
Tagok: 4361, Legújabb tagunk: Jawhara
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact