Ikrek - Phoenix Asztro™
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
Ikrek
Hogyan hódits meg egy "Ikrek"-t
"A férfiak nem hazudnának olyan sokat, ha a nõk nem kíváncsiskodnának olyan sokat"

Az Ikrek jegy szülöttei nagyon kíváncsiak és szeretnek új dolgokat felfedezni, megismerni. Nõzni sem szoktak, csak kíváncsiságból ismerkednek.
Nagyon társasági lények, könnyen meglehet, hogy "rokon lélek" érzésed támad mellette.
Nem árt, ha már az elsõ találkozásnál nem meséled el az egész élettörténetedet, mert második alkalommal már unatkozni fog, harmadszorra már nem is biztos, hogy eljön. Ha mindent kifecsegsz egyszerre, a következõ randin lehet, hogy egyedül találod magad.
Tedd mindig kíváncsivá, legyél egy kicsit titokzatos, ezzel felkelted érdeklõdését.
Többnyire inkább hagyd õt beszélni. Szereti, ha van hallgatósága.

Legjobban úgy tudsz hozzá alkalmazkodni, ha hétfõn elküldöd újságért és csütörtöknél hamarabb nem várod vissza. Soha ne várd el, hogy elõre megbeszéljétek a randit, ne akaszkodj a nyakába. Hagyd menni, ha menni akar, akkor biztosan visszajön (amikor akar).
Ne lepõdj meg, ha szex közben szól a rádió, az egyik kezében a tv távirányítóval kapcsolgatja a csatornákat, a másikban a mobiltelefonját szorongatja, mert a napi hírekrõl, vagy egy fontos beszélgetésrõl még ilyenkor sem akar lemaradni, miközben téged gyömöszöl. Az is szinte biztos, hogy a karóráját még ilyenkor sem veszi le és amikor "végzett" az lesz az elsõ, hogy megnézi, hány óra van és gyorsan elszalad, mert eszébe jut, hogy aznapra még van egy-két találkozója, ahonnan már természetesen késésben van.
Ha már kellõképpen kiképezted magad és felkészültél a kiszámíthatatlanságára, van esélyed, hogy a kapcsolatotok kibírja.

Százféleképpen tud szerelmet vallani. De légy észnél, ne dõlj be minden meséjének, mert csak a szavai hatását gyakorolja rajtad. Annyira tud udvarolni, hogy közben majdnem elájulsz a boldogságtól. Úgy udvarol, ahogyan erre szinte más nem is képes, de könnyen elõfordulhat, hogy másnap lemondja a randit, vagy egyszerûen elfelejt eljönni és egy hét múlva úgy bukkan fel, mintha semmi sem történt volna. Idõközben téged minden bizonnyal már mindenféle gondolat és kétség gyötört, - most csak viccelt, vagy nem vesz komolyan, már nem szeret? Nincs értelme gyötrõdni, de kérdezõsködni sem, úgy sem kapsz elfogadható, értelmes választ. Mindent ki tud ügyesen és hihetõen magyarázni.

Szinte soha sem tudod magad hova tenni mellette. Egyszer megfejthetetlen, kiszámíthatatlan, néha olyan, mintha hátat fordított volna, másnap meg annyira természetes, barátságos és nyílt, hogy egyszerûen eláll a lélegzeted.
A titok abban rejlik, hogy ne kerülj túlságosan testközelbe, ne dramatizáld túl a dolgokat és a vágyaidat sem vidd túlzásba.
Ha ezt is sikerül leküzdened, elképzelhetõ, hogy egy hét múlva egy társaságban, vagy könyvtárban találod magad vele és újra úgy fog viselkedni, mintha misem történt volna és újra hipnotikus állapotban fogod isteníteni, mennyire sokoldalú, értelmes és játékos.
Aztán egyszer csak hirtelen - mint égbõl a villámcsapás, megkéri a kezedet. Persze, az elõzõ kellemetlenségeket azonnal elfelejted és azonnal igennel válaszolsz, még mielõtt meggondolná magát. Máris eljegyezted magad egy kiszámíthatatlan és megfejthetetlen rejtéllyel. És minden kezdõdik elölrõl. Miközben a kiszemelt és várva várt jegyesed elment jegygyûrûket vásárolni, máris gyötör az ismerõs kérdés, vajon hány nap, vagy hét múlva jelenik meg újra egy megmagyarázhatatlan magyarázattal, hogy megmagyarázza, mi minden jött neki közbe.

Ha netán romantikus típus vagy és még a harmóniát is keresed, nem kis veszély fenyeget. Számíthatsz rá, hogy holnap más lesz mint ma, ráadásul a tegnapra nem is fog válaszolni, vagy emlékezni.
Valamilyen módon biztosan meg fognak változni a nyugodt hétköznapjaid, mellette elbúcsúzhatsz a szürke hétköznapoktól.
 
Translation

Online
Látogatók 3
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 4362, Legújabb tagunk: doki
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact